Ποιοί Είμαστε

H Entec Consultants ιδρύθηκε το 2006 στο Ηράκλειο Κρήτης για να καλύψει την ανάγκη σύγχρονων υπηρεσιών συμβουλευτικής επιχειρήσεων στους τομείς των Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων, της Ανάπτυξης Ενεργειακών Έργων και στις Μελέτες Προστασίας του Περιβάλλοντος. Έκτοτε έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία και ασχολούμαστε με παρεμφερείς δραστηριότητες των κλάδων της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Σήμερα, λειτουργώντας κάτω από τον τίτλο Entec Green Economy Consultants (Έντεκ Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος) διαθέτουμε σημεία εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα και στην Κρήτη. Αποτελούμε μια ομάδα μηχανικών, οικονομολόγων, προγραμματιστών, νομικών και ειδικών που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από το επιχειρηματικό σχέδιο ως την υλοποίηση της κάθε επένδυσης, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία και στην βιώσιμη ανάπτυξή της επιχείρησης του πελάτη μας.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών της επιχείρησής σας, την ανάλυση των επενδυτικών δεδομένων και τη δημιουργική σύνθεση προτάσεων που θα τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί βιώσιμα και να ενισχυθεί από το κατάλληλο πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών μας, η επιχείρησή σας θα είναι πλέον πιο σύγχρονη και ανταγωνιστική, ενώ θα απολαμβάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος.

Στο πελατολόγιό µας βρίσκονται αναγνωρισμένες διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις με επιτυχημένη πορεία η κάθε μία στον τομέα της.

περισσότερα