Υποδομές

Υποδομές

Η Entec Consultants έχει επιλέξει ως στρατηγικούς κόμβους την Αθήνα και την Κρήτη για τις εγκαταστάσεις της. Έχοντας ως έδρα το Ηράκλειο Κρήτης συμβάλαμε μελετητικά στην ενεργειακή ανάπτυξη του νησιού, ενώ µέσω των γραφείων στην Αθήνα, διευρύναμε σημαντικά την πελατειακή µας βάση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα γραφεία της Κρήτης βρίσκονται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 36, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο κτίριο 120τ.µ. ακριβώς απέναντι από τα ιστορικά τείχη της πόλης. Στη στέγη του κτιρίου έχει εγκατασταθεί Φ/Β σύστημα ισχύος 5kW που είναι διασυνδεδεμένο µε το δίκτυο της ΔΕΗ και ισοσταθμίζει τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρίας µας. Το σύστημα αυτό ήταν το πρώτο που εγκαταστάθηκε σε µη διασυνδεδεμένο νησί μετά το Ν.3468/2006 και επιχορηγήθηκε κατά από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Τα γραφεία µας στην Αθήνα βρίσκονται σε ένα κτίριο μοντέρνας αρχιτεκτονικής στην καρδιά του Γέρακα, δίπλα στην Αττική Οδό και το Μετρό της Παλλήνης και διαθέτουν χώρους αναψυχής και συνεστίασης, αίθουσες συνεδριάσεων, παρκινγκ επισκεπτών κ.ά.