Ενεργά Επιδοτούμενα Προγράμματα για Επιχειρηματίες και Ιδιώτες
Ενεργά Επιδοτούμενα Προγράμματα για Επιχειρηματίες και Ιδιώτες
Ενεργά Επιδοτούμενα Προγράμματα για Επιχειρηματίες και Ιδιώτες
Εκδήλωση ενδιαφέροντος ESPA
About

Ποιοι Είμαστε

Η Entec Green Economy Consultants ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα ειδικευμένων μηχανικών, οικονομολόγων, νομικών συμβούλων και διακεκριμένων συνεργατών που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πράσινης επιχειρηματικότητας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Η λειτουργία μας στηρίζεται στη φιλοσοφία της "ολοκληρωμένης προσέγγισης", που για εμάς σημαίνει συμβουλευτική και μελετητική συμμετοχή υψηλής προστιθέμενης αξίας, από τη σύλληψη μίας επιχειρηματικής ιδέας έως και την έναρξη της παραγωγικής δραστηριότητας.

Στο πελατολόγιό μας βρίσκονται αναγνωρισμένες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη των τομέων της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

διαβάστε περισσότερα
ENTEC

ServicesΟι Υπηρεσίες μας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας είναι η μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας τελικής χρήσης αλλά χωρίς να συνδέεται με μείωση διαθεσιμότητας αυτής ή υποβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών για τα οποία χρησιμοποιείται.

περισσότερα
Πιστοποίηση Επιχειρήσεων

Πιστοποίηση Επιχειρήσεων

Πιστοποίηση επιχείρησης είναι η επιβεβαίωση από τρίτο ανεξάρτητο φορέα ότι προϊόντα, διεργασίες, συστήματα ή πρόσωπα συμμορφώνονται µε τις απαιτήσεις συγκεκριμένων προτύπων τυποποίησης.

περισσότερα
Έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Έργο Ανανεώσιμών Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) χαρακτηρίζεται μια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας η οποία ως πρώτη ύλη χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανανεώσιμους φυσικούς πόρους όπως ο άνεμος, ο ήλιος, το νερό κ.ά.

περισσότερα
Επιχορηγούμενα Προγράμματα

Επιχορηγούμενα Προγράμματα

Τα Επιχορηγούμενα Προγράμματα είναι εργαλεία χορήγησης χρηματικής ενίσχυσης για την έναρξη μιας επιχείρησης ή την ανάπτυξη μιας υπάρχουσας. Τα κεφάλαια προέρχονται είτε από την ελληνική πολιτεία είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

περισσότερα

PartnershipΟι Συνεργασίες μας

Ο όμιλος εταιριών Entec αναπτύσσεται συνεχώς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά μέσω των συνεργατών της. Έχοντας μόνιμη παρουσία σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και να εισέλθουν στους εμπορικούς κλάδους που δραστηριοποιείται η Entec Consultants.

Δίκτυο Συνεργατών Στη πορεία της υλοποίησης των έργων, προσπαθούμε να καλύπτουμε όλες τους τις ανάγκες των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό συνάπτουμε αποκλειστικές συνεργασίες με επιχειρήσεις που εμπιστευόμαστε και τις συστήνουμε στους δικούς μας πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Εμπορική Υποστήριξη Παροχή διαφημιστικού υλικού προσαρμοσμένο στις ανάγκες / ιδιαιτερότητες της αγοράς που δραστηριοποιούνται • Προβολή στον ιστότοπο μας • Προβολή στο περίπτερο της εταιρίας μας στις εξειδικευμένες εκθέσεις του κλάδου • Προβολή σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και συγκεκριμένα έντυπα σύμφωνα με το διαφημιστικό μας πρόγραμμα.
Συνεχής Εκπαίδευση Οι συνεργάτες της Entec Consultants πρέπει να διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να κατανοούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθούν. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια όπου εξειδικευμένα μας στελέχη εκπαιδεύουν τους συνεργάτες σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ΄Κύκλος
Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ΄Κύκλος

Άνοιξε ο Γ΄Κύκλος για το Πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών.

περισσότερα