Επιχειρήσεις

 • Agresocial.com

  H Agresocial.com λειτουργεί από το 2018 και αποτελεί το μοναδικό επιχειρηματικό, κοινωνικό δίκτυο αγροτών, επιχειρηματιών, εμπόρων και όσων αγαπούν τη φύση και την παράδοση.

  Ο όμιλος εταιριών Entec συνεργάζεται με την Agresocial στους ακόλουθους τομείς:

  Ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας Ανάπτυξη mobile εφαρμογών Ανάπτυξη δικτύου και marketing Ανάπτυξη δικτύου στο εξωτερικό Σύμβουλευτική εξαγωγών

  Περισσότερα

 • Γεωμελέτη

  Η ΓΕΩΜΕΛΕΤΗ είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες πανελλαδικά που ειδικεύεται σε έργα Γεωτεχνικής Μηχανικής. Στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε κάθε Γεωτεχνικό πρόβλημα.

  Ο όμιλος εταιριών Entec συνεργάζεται με τη ΓΕΩΜΕΛΕΤΗ στους ακόλουθους τομείς:

  Γεωτεχνικές έρευνες με δειγματοληπτικές γεωτρήσεις Γεωτεχνικές μελέτες Μελέτες εδαφοτεχνικής βελτίωσης Μελέτες αντιστήριξης και θεμελίωσης Μελέτες έργων οδοποιίας Μελέτες για φράγματα υδροηλεκτρικών μονάδων.

  Περισσότερα

 • Extra Mile

  H Extra Mile ιδρύθηκε το 2003 και λειτουργεί ως μελετητική και τεχνική εταιρία με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες έντασης γνώσης.

  Ο όμιλος εταιριών Entec συνεργάζεται με την Extra Mile στους ακόλουθους τομείς:

  Εκπόνηση μελετών εφαρμογής Η/Μ έργων Εκπόνηση μελετών και φακέλων για προϊοντική πιστοποίηση και σήμανση προϊόντων με «CE mark» Ανάπτυξη - Κατασκευή - Θέση σε λειτουργία εξατομικευμένων προηγμένων ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων Εκπόνηση και διενέργεια προγραμμάτων reverse engineering για την εύρεση αιτιών σύνθετων τεχνικών προβλημάτων Διενέργεια Reverse Engineering για consulting σε διενέξεις ασφαλιστικών και εγγυητικών θεμάτων καθώς και θεμ...

  Περισσότερα

Επικοινωνία